Om migMit navn er Frederik Spangsberg og jeg er uddannet anlægsgartner med fokus på belægning. Jeg laver indkørsler, terrasser, stier, opsætter støttemure og laver trapper.


Men at beskære buske, fælde træer og plante har også en stor interesse. Helt fra barnsben, hvor mit yndlingslegetøj var en skovl, spade og alle steder, der var muligt at grave.

Jeg er uddannet fra Beder Gartnerskole og har haft mine praktikophold hos et stort landsdækkende anlægsgartnerfirma og hos en lokal anlægsgartner, hvor jeg blev færdiguddannet i oktober 2020. Gennem mine praktikophold har jeg arbejdet både med store projekt for virksomheder og boligforeninger samt med projekter for private hus- og haveejere.


Det er her hos dig - med den private have - mit hjerte ligger. At lave et projekt fra start til slut og aflevere det færdige resultat til dig.


Det første år efter svendebrevet fortsatte jeg hos den lokale anlægsgartner, hvor jeg er udlært. Jeg har dog altid drømt om at blive selvstændigt anlægsgartner. Derfor har jeg stiftet firmaet Spangsberg Have og Anlæg ApS med base i Assendrup, hvor jeg kører ud til opgaver i Bredballe, Tirsbæk Bakker, Vejle, Hedensted, Løsning, Lindved, Stouby og omkringliggende byer.


Jeg tilbyder dig min ekspertise som faglært håndværk, så du kan få den have, du ønsker dig. Ingen opgave er for lille og er opgaven for stor, har jeg samarbejdspartnere at trække på. At udføre opgaven fra idé til det færdige resultat, hvor der er leveret et godt resultat til aftalt, som du er glad for, er min vigtigste opgave.


I fritiden kan du møde mig på golfbanen som sommeren, og om vinteren til oldboysfodbold eller mountainbike i skoven.


Vi ses i haven!


Hilsen

Frederik Spangsberg